морозильний тунельDSI
        V-5 32/100    
 морозильний тунель
DSI
        V-5 32/100    
            Стан        
            Вживаний                    
            Місцезнаходження        
                                                Hillegom                                            

 Зображення показують            
 Показати карту            
Дані про машину
Ціна та місцезнаходження
- Місцезнаходження:
-             3e Loosterweg  40, 2182 CV Hillegom, NL                 
 Зателефонувати            
Деталі пропозиції
- ID оголошення:
- A14983996
- Референсний номер:
- 16207
- Оновлення:
- останній раз 06.02.2025
Опис
        Вживана вертикальна пластинчаста морозильна установка DSI V-5 32/100 на фреоні/аміаку (NH3) з 32 станціями.
Внутрішні розміри однієї станції: 810x100x580 мм (ДxШxВ).
Загальні розміри блоку: 4100x840x580 мм (ДxШxВ).
Продуктивність та приклад:
Rcjdpforlk H Rjx Aa Eoh
На основі 47,9 кг філе риби на станцію.
32 станції по 47,0 літра кожна.
Температура продукту: з +10°C до -18°C.
Тривалість одного циклу — 185 хвилин (включно з розморожуванням, завантаженням і вивантаженням).
Температура кипіння: -34°C.
Продуктивність для філе риби — 497,3 кг/год.
Продуктивність та приклад для іншого продукту:
На основі 44,7 кг камбали та оселедця на станцію.
32 станції по 47,0 літра кожна.
Температура продукту: з +10°C до -18°C.
Тривалість одного циклу — 190 хвилин (включно з розморожуванням, завантаженням і вивантаженням).
Температура кипіння: -34°C.
Продуктивність для камбали та оселедця — 451,0 кг/год.
Оголошення було перекладено автоматично. Можливі помилки перекладу.
Внутрішні розміри однієї станції: 810x100x580 мм (ДxШxВ).
Загальні розміри блоку: 4100x840x580 мм (ДxШxВ).
Продуктивність та приклад:
Rcjdpforlk H Rjx Aa Eoh
На основі 47,9 кг філе риби на станцію.
32 станції по 47,0 літра кожна.
Температура продукту: з +10°C до -18°C.
Тривалість одного циклу — 185 хвилин (включно з розморожуванням, завантаженням і вивантаженням).
Температура кипіння: -34°C.
Продуктивність для філе риби — 497,3 кг/год.
Продуктивність та приклад для іншого продукту:
На основі 44,7 кг камбали та оселедця на станцію.
32 станції по 47,0 літра кожна.
Температура продукту: з +10°C до -18°C.
Тривалість одного циклу — 190 хвилин (включно з розморожуванням, завантаженням і вивантаженням).
Температура кипіння: -34°C.
Продуктивність для камбали та оселедця — 451,0 кг/год.
Оголошення було перекладено автоматично. Можливі помилки перекладу.
Постачальник
            Примітка:        Зареєструйтеся безкоштовно або увійдіть в систему, щоб отримати доступ до всієї інформації.    
Зареєстровано з: 2012
Відправити запит
Телефон & Факс
                            +31 23 21... оголошення                
            Ваше оголошення було успішно видалено            
            Виникла помилка            
















