Система згортання та різання печиваGorreri
Layer Cake & Swiss roll line
Система згортання та різання печива
Gorreri
Layer Cake & Swiss roll line
рік випуску
2017
Стан
Вживаний
Місцезнаходження
Mainhausen 

Зображення показують
Показати карту
Дані про машину
- Назва машини:
- Система згортання та різання печива
- виробник:
- Gorreri
- Модель:
- Layer Cake & Swiss roll line
- рік випуску:
- 2017
- Стан:
- вживаний
Ціна та місцезнаходження
- Місцезнаходження:
- Industriestr. 6, 63353 Mainhausen/Zellhausen, DE
Зателефонувати
Продаж машин

Знайшли нову машину? Тепер перетворіть старе на гроші.
Отримайте найкращу ціну через Machineseeker.
Докладніше про продаж машин
Докладніше про продаж машин
Деталі пропозиції
- ID оголошення:
- A20013820
- оновлення:
- останній раз 17.09.2025
Опис
GORRERI – Повністю автоматична лінія для виробництва бісквітів і рулетів типу Swiss Roll – 500 кг/год
Продукція та потужність:
- Маленькі багатошарові тістечка – 14 000 шт./год – 38×80×В25 мм
- Міні-рулети – 9600 шт./год – ø30+35×80 мм
- Рулети Swiss Roll – 2000 шт./год – ø65+35×70×160 мм
У комплекті машини та модулі:
- Комбінований попередній змішувач і турбоміксер (GMG500)
- Водяний охолоджувач з трубопроводом
- Тістовий екструдер для бісквітних рулетів (ERG600)
- Тунельна піч, циклотермічна, 16 м × 0,6 м (Silver TC, 2 зони)
- Охолоджувальний транспортер із сітчастим полотном (NRG600 – 24 м)
- Робочий конвеєр для бісквіту (BLPG600 – 16 м)
- Прискорювальна стрічка (NAG600)
- Поздовжній різак (TLG600)
Csdpoxc E D Refx Ah Rsrh
- Диспенсер для сиропу (DIBG600)
- Насос для джему (PMG600)
- Екструдер для джему (EMG600)
- Диспенсер для крему (ECG600)
- Одиниця для складання шарів тістечок (GVG600)
- Гільйотинний різак (TGVG600 – подвійне вібруюче лезо)
- Обкатна установка для міні-рулетів (AMRG04 – 4 доріжки)
- Обкатна установка для рулетів Swiss Roll (ASRG02 – 2 доріжки)
- Кутовий конвеєр 180°
- Електричний шафа керування з пультом
- Шоколадна глазурування та охолодження:
- Шоколадний бак 1000 кг із мішалкою, насосом, нагрівом і фільтром
- Машина для глазурування шоколадом (ENROBMATIC600)
- Охолоджувальний тунель (THERMOMATIC600 – 20 м, повна ізоляція, компресор Frascold)
Підключення та умови:
- Електроживлення: 220В 1ф + 380В 3ф / 50Гц
- Стиснене повітря: 6 бар, сухе та без оливи
- Навколишнє середовище: +5°C до +32°C, 30–70% відн. вологості, до 2000 м над рівнем моря
Оголошення було перекладено автоматично. Можливі помилки перекладу.
Продукція та потужність:
- Маленькі багатошарові тістечка – 14 000 шт./год – 38×80×В25 мм
- Міні-рулети – 9600 шт./год – ø30+35×80 мм
- Рулети Swiss Roll – 2000 шт./год – ø65+35×70×160 мм
У комплекті машини та модулі:
- Комбінований попередній змішувач і турбоміксер (GMG500)
- Водяний охолоджувач з трубопроводом
- Тістовий екструдер для бісквітних рулетів (ERG600)
- Тунельна піч, циклотермічна, 16 м × 0,6 м (Silver TC, 2 зони)
- Охолоджувальний транспортер із сітчастим полотном (NRG600 – 24 м)
- Робочий конвеєр для бісквіту (BLPG600 – 16 м)
- Прискорювальна стрічка (NAG600)
- Поздовжній різак (TLG600)
Csdpoxc E D Refx Ah Rsrh
- Диспенсер для сиропу (DIBG600)
- Насос для джему (PMG600)
- Екструдер для джему (EMG600)
- Диспенсер для крему (ECG600)
- Одиниця для складання шарів тістечок (GVG600)
- Гільйотинний різак (TGVG600 – подвійне вібруюче лезо)
- Обкатна установка для міні-рулетів (AMRG04 – 4 доріжки)
- Обкатна установка для рулетів Swiss Roll (ASRG02 – 2 доріжки)
- Кутовий конвеєр 180°
- Електричний шафа керування з пультом
- Шоколадна глазурування та охолодження:
- Шоколадний бак 1000 кг із мішалкою, насосом, нагрівом і фільтром
- Машина для глазурування шоколадом (ENROBMATIC600)
- Охолоджувальний тунель (THERMOMATIC600 – 20 м, повна ізоляція, компресор Frascold)
Підключення та умови:
- Електроживлення: 220В 1ф + 380В 3ф / 50Гц
- Стиснене повітря: 6 бар, сухе та без оливи
- Навколишнє середовище: +5°C до +32°C, 30–70% відн. вологості, до 2000 м над рівнем моря
Оголошення було перекладено автоматично. Можливі помилки перекладу.
Постачальник
Примітка: Зареєструйтеся безкоштовно або увійдіть в систему, щоб отримати доступ до всієї інформації.
Зареєстровано з: 2013
Відправити запит
Телефон & Факс
+49 6073 ... оголошення
Ваше оголошення було успішно видалено
Виникла помилка