ЛІНІЙНИЙ Бланшувальник/ВарілкаSELO
ЛІНІЙНИЙ Бланшувальник/Варілка
SELO
Стан
Вживаний
Місцезнаходження
Lorquí 

Зображення показують
Показати карту
Дані про машину
- Назва машини:
- ЛІНІЙНИЙ Бланшувальник/Варілка
- виробник:
- SELO
- Стан:
- вживаний
- функціональність:
- повністю працездатний
Ціна та місцезнаходження
- Місцезнаходження:
- Polígono Industrial de Lorquí Parcela 129, 30564 Lorquí, ES
Зателефонувати
Деталі пропозиції
- ID оголошення:
- A19258926
- Референсний номер:
- 0000000196121
- оновлення:
- останній раз 30.05.2025
Опис
У паровому тунелі емульсія готується за допомогою конденсаційної пари. Швидкість руху стрічки та подача пари регулюються для досягнення бажаного ступеня приготування. Час приготування залежить від продукту. Пар подається по центру, приблизно 80% зверху і 20% знизу.
Chedpswn Dvrofx Ahxoc
Парова тунельна піч складається з нержавіючої сталевої стрічки, парової камери, центральної парової ванни з системою управління парою, водяного затвора, системи відведення надлишкової пари та рами парового тунелю.
М’ясна емульсія наноситься у вигляді смуг на стрічку з нержавіючої сталі та транспортується через парову камеру. Швидкість руху стрічки і подача пари налаштовуються так, щоб після завершення процесу приготування при виході з парового тунелю центральні точки м’ясної емульсії нагрілися з 0ºC до мінімум 90ºC.
- Вхідна температура: -2ºC / 2ºC
- Вихідна температура: 90ºC
Продуктивність може змінюватися залежно від продукту.
Для обробки суміші м’яса та злаків при безперервному режимі виробництва установка може забезпечити до 9 т/год.
Оголошення було перекладено автоматично. Можливі помилки перекладу.
Chedpswn Dvrofx Ahxoc
Парова тунельна піч складається з нержавіючої сталевої стрічки, парової камери, центральної парової ванни з системою управління парою, водяного затвора, системи відведення надлишкової пари та рами парового тунелю.
М’ясна емульсія наноситься у вигляді смуг на стрічку з нержавіючої сталі та транспортується через парову камеру. Швидкість руху стрічки і подача пари налаштовуються так, щоб після завершення процесу приготування при виході з парового тунелю центральні точки м’ясної емульсії нагрілися з 0ºC до мінімум 90ºC.
- Вхідна температура: -2ºC / 2ºC
- Вихідна температура: 90ºC
Продуктивність може змінюватися залежно від продукту.
Для обробки суміші м’яса та злаків при безперервному режимі виробництва установка може забезпечити до 9 т/год.
Оголошення було перекладено автоматично. Можливі помилки перекладу.
ДОКУМЕНТИ
19258926-01.pdf (PDF)Постачальник
Примітка: Зареєструйтеся безкоштовно або увійдіть в систему, щоб отримати доступ до всієї інформації.
Зареєстровано з: 2024
Відправити запит
Телефон & Факс
+34 968 6... оголошення
Ваше оголошення було успішно видалено
Виникла помилка