Темперувальна машина для шоколадуFBM
Maestria 60kg
Темперувальна машина для шоколаду
FBM
Maestria 60kg
EXW фіксована ціна додається ПДВ
18 000 EUR
рік випуску
2025
Стан
Вживаний
Місцезнаходження
Schaafheim 

Зображення показують
Показати карту
Дані про машину
- Назва машини:
- Темперувальна машина для шоколаду
- виробник:
- FBM
- Модель:
- Maestria 60kg
- рік випуску:
- 2025
- Стан:
- майже як новий (вживаний)
- функціональність:
- повністю працездатний
- Напрацювання годин:
- 220 h
Ціна та місцезнаходження
EXW фіксована ціна додається ПДВ
18 000 EUR
- Місцезнаходження:
- Schaafheim, Німеччина
Зателефонувати
Деталі пропозиції
- ID оголошення:
- A19858250
- оновлення:
- останній раз 28.08.2025
Опис
Інформація про машину:
Рік випуску: 02/2025
Місткість: 60 кг
Вага машини: 360 кг
Виробництво темперованого шоколаду: 130 кг/год
Підключення: штепсель 16A CEE
Fodpfx Adsw Ta Imsxjpn
Габарити: ширина 900 мм, глибина 920 мм, висота 1550 мм
Опис:
Темперуюча та глазуруюча машина моделі MAESTRIA60 розроблена для темперування та нанесення покриття на всі види шоколаду. Завдяки компактним розмірам машина MAESTRIA60 ідеально підходить для багатофункціонального використання в обмеженому просторі.
Безперервне темперування забезпечується шнеком за допомогою охолоджувального блоку, що дозволяє шоколаду завжди бути готовим до використання при потрібній температурі.
Машина оснащена підігрітою дозувальною системою, якою керує пневматичний триходовий клапан, завдяки чому можна дозувати масу для плиток, пралін чи інших виробів безпосередньо у форми.
Використовуючи відповідну насадку для покриття, всі кондитерські вироби (частково або повністю) можуть бути покриті глазур’ю.
Оголошення було перекладено автоматично. Можливі помилки перекладу.
Рік випуску: 02/2025
Місткість: 60 кг
Вага машини: 360 кг
Виробництво темперованого шоколаду: 130 кг/год
Підключення: штепсель 16A CEE
Fodpfx Adsw Ta Imsxjpn
Габарити: ширина 900 мм, глибина 920 мм, висота 1550 мм
Опис:
Темперуюча та глазуруюча машина моделі MAESTRIA60 розроблена для темперування та нанесення покриття на всі види шоколаду. Завдяки компактним розмірам машина MAESTRIA60 ідеально підходить для багатофункціонального використання в обмеженому просторі.
Безперервне темперування забезпечується шнеком за допомогою охолоджувального блоку, що дозволяє шоколаду завжди бути готовим до використання при потрібній температурі.
Машина оснащена підігрітою дозувальною системою, якою керує пневматичний триходовий клапан, завдяки чому можна дозувати масу для плиток, пралін чи інших виробів безпосередньо у форми.
Використовуючи відповідну насадку для покриття, всі кондитерські вироби (частково або повністю) можуть бути покриті глазур’ю.
Оголошення було перекладено автоматично. Можливі помилки перекладу.
Постачальник
Примітка: Зареєструйтеся безкоштовно або увійдіть в систему, щоб отримати доступ до всієї інформації.
Зареєстровано з: 2025
Відправити запит
Телефон & Факс
+49 6073 ... оголошення
Ваше оголошення було успішно видалено
Виникла помилка